Extract de parfum Christian Dior Sauvage Elixir, 60 ml

Extracte de parfum

  • Marcă: Dior
  • Disponibilitate: În stoc (expediere 15.04.2024)

720,00 lei

Descriere

Sauvage Elixir a impins regulile din lumea parfumurilor pentru barbati* prin explorarea limitelor celei mai mari concentratii. Notele pure, lemnoase și condimentate ale parfumului își ating limitele, sunt exprimate ca în extaz și împreună formează Elixirul Sauvage.

„Am vrut să rămân fidel notelor de bază ale Sauvage și, în același timp, să le intensific pe cât posibil.* Pentru a obține o asemenea putere, am tăiat arhitectura parfumului până la fonduri. Elixirul lasă un aspect surprinzător de profund și dens. traseu." - Francois Demachy, creatorul parfumurilor Dior.

Întunecată ca noaptea și prețioasă, sticla este la fel de elegantă ca și numele. Sauvage Elixir își ascunde puterea extraordinară într-o sticlă de sticlă albastru închis într-o dimensiune unică de *60 ml. Sticla este concepută într-un semn de design sofisticat: numele magic argintiu strălucitor este gravat direct pe sticlă, fundul în formă de cupolă se joacă cu lumina. Putere, eleganță, mister.

* În Dior.

  • Sex: Bărbați
  • Marcă: Dior
  • Compoziția parfumului - cap: nucşoară, cardamom, grapefruit, scorţişoară
  • Compoziția parfumului - bază: Vetiverul haitian, lemn dulce, chihlimbar, paciuli
  • Compoziția parfumului - inimă: cumarină, lavandă, vanilie

Brandul francez Dior este unul dintre cele mai luxoase branduri de modă și îmbogățește lumea cu parfumuri exclusive, produse cosmetice, haine, bijuterii, accesorii de modă și ochelari. În 1946, Dior și-a fondat casa de modă la Paris cu ajutorul magnatului textil Marcel Boussac. Christian Dior a deschis ușa către o nouă lume a simplității, ușurinței, eleganței și, mai presus de toate, feminității și îndrăzneală.