Despre noi

KOKU.ro a fost de mult timp unul dintre cele mai bune magazine online cu parfumuri și produse cosmetice de pe piață. Reprezintă un brand pe care îl construim sistematic de cinci ani.

Pe lângă Slovacia, suntem activi și în alte două țări cu acest brand. Prin urmare, ne putem lăuda cu zeci de mii de clienți mulțumiți în țară și în străinătate.

Oferim clienților noștri cele mai bune prețuri de pe piață, o gamă largă de mărfuri, mărci originale și servicii pentru clienți de primă clasă. În ciuda faptului că prețurile de pe KOKU.ro sunt constant mici, clienții noștri pot profita și de reduceri de loialitate și de oferte speciale. Pentru un confort maxim, oferim clienților diverse opțiuni de plată și transport.

Oferind parfumuri numai de la distribuitori ai producătorilor certificați, aveți certitudinea absolută că veți primi produse originale la cea mai bună calitate. Cumpărând de la noi, veți obține aceleași produse ca și atunci când cumpărați într-un magazin de piatră. În plus, pur și simplu, din confortul casei.

Magazinul electronic este deținut de o companie cu sediul în Šamorín, unde se află și locul de expediere al produselor.