Doar parfumuri originale

Parfumurile pe care le puteți cumpăra de la noi sunt numai de la furnizori ai producătorilor certificați. Acest fapt asigură că toate bunurile livrate sunt de calitate superioară și numai  originale. Parfumurile pe care le veți găsi în oferta noastră provin de la aceiași furnizori ca produsele din magazinele de pe piață.

Cumpărarea parfumului online este ușoară și sigură

Și parfumul este doar un produs
Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că un parfum este un produs ca oricare altul și poate fi defect în același mod ca și alte produse. Printre cele mai frecvente defecte se numără problemele cu pulverizatorul, când parfumul nu pulverizează mirosul așa cum ar trebui. Al doilea defect cel mai frecvent este o „etanșeitatea” slabă, atunci când aerul intră în sticlă și mirosul, vorbind popular, se zvântă. Un astfel de parfum nu miroase așa cum ar trebui iar clientul poate avea senzația că parfumul nu este original sau că este de o calitate inferioară.
Problemele mai puțin frecvente includ, de exemplu, schimbarea culorii. În producția de parfumuri, se folosesc coloranți speciali, care îi pot schimba culoarea. Acest lucru este tipic parfumurilor Thierry Mugler. Producătorul este conștient de această problemă, dar nu a făcut încă o schimbare în producție.

Reformularea parfumului
Unul dintre motivele pentru care parfumul poate avea un miros diferit de cel obișnuit este așa-numita reformulare. Despre ce e vorba? Uneori, producătorul ajustează ușor compoziția parfumului fără a informa despre acest lucru pe cineva - nici distribuitorii, nici vânzătorii, nici clienții. Parfumul este încă vândut în același ambalaj, cu același nume, dar compoziția este ușor modificată. Se poate întâmpla ca de ceva timp ambele versiuni, cele originale și cele modificate, să fie pe piață și să cumpărați o nouă versiune care miroase puțin diferit de cea pe care o aveți acasă. Acesta nu este un defect.

Un parfum din diferite părți ale lumii
Diferențele de parfumuri se pot datora și faptului că unii producători ajustează anumite parfumuri în funcție de piața pentru care sunt destinate. Prin urmare, parfumul are o compoziție ușor diferită, în funcție de faptul că este destinat pentru Europa, America sau țările arabe. Sticla este aceeași, parfumul are același nume, dar din nou poate mirosi puțin diferit.

Lumea parfumurilor este frumos parfumată și puteți alege dintre mii de parfumuri din întreaga lume datorită comercianților cu amănuntul online. Confortabil de acasă, ori de câte ori doriți și la prețuri mai mult decât plăcute. În plus, achiziționarea unui parfum online nu este doar sigură, ci și mai ușoară ca niciodată.