Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto Apă de parfum 50ml

50ml - Apă de parfum

  • Marcă: Guerlain
  • Disponibilitate: În stoc (expediere 26.06.2024)
Alege opțiune

245,00 lei

Descriere

Apa de toaletă Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto pentru femei este un parfum floral puternic care întruchipează luxul, pasiunea și trandafirul în toate formele sale. Este perfect pentru o seara de companie. Tonurile sublime de roz subliniază dulceața migdalelor, iar fundalul lor este pielea neagră, care este înfățișată și pe sticla de excepție. Datorită parfumului Black Perfecto, eleganța feminină clasică capătă un stil rock sexy. Toate seductoarele și rebelii îl vor aprecia.

Parfumul Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto dezvolta o aroma intensa de cirese, migdale si ceai negru. Inima este dominată de tonuri îmbătătoare de roz și dulci, baza este creată de mosc negru senzual, paciuli, piele și boabe de tonka. Compoziția seducătoare, care este un contrast între o jachetă din piele rock și o rochie de seară elegantă, neagră, a fost creată în 2017 de magul parfumului Thierry Wasser.

La Petite Robe Noire, tradusă prin mic negru, este o serie de succes a legendarei mărci franceze Guerlain. Prezintă parfumuri, rujuri și produse de îngrijire a părului care completează perfect o rochie neagră și te pregătesc pentru orice eveniment social important. De asemenea, apa de toaleta Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto va garanteaza ca stralucesti la o petrecere sau un bal cu un farmec francez irezistibil.

  • Sex: Femei
  • Marcă: Guerlain
  • Compoziția parfumului - cap: ceai negru, cireașă, migdale
  • Compoziția parfumului - bază: mosc negru, boabe de tonka, Piele, paciuli
  • Compoziția parfumului - inimă: lemn dulce, Trandafir

Guerlain este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute mărci din lume. Compania a fost fondată de Pierre-François-Pascal Guerlain în 1828, când și-a deschis primul magazin la Paris. În producția de parfumuri și cosmetice, combină măiestria, tehnologia de ultimă oră și responsabilitatea socială și ecologică.